loading...
ورود ممنوع
مدیر وبلاگ بازدید : 93 یکشنبه 25 فروردین 1392 نظرات (0)

 

 mri و دیفیوژن در بیماری پارکینسون

شما میتوانید برای تماشای فایل تصویری بر روی لینک دانلود کلیک کنید

Using MRI to understand Parkinson’s disease - Part A

Using MRI to understand Parkinson’s disease - Part A

Download video clip (MP4, 7 MB

Using MRI to understand Parkinson’s disease - Part B

Using MRI to understand Parkinson’s disease - Part B

Download video clip (MP4, 9 MB)

مدیر وبلاگ بازدید : 43 دوشنبه 19 فروردین 1392 نظرات (0)
تصو یربرداری پزشکی
 

دیدکلی
در میان تمام ماشینها و دستگاه‌های گران‌قیمت و پیچیده ، علم تصویربرداری پزشکی برای بسیاری از افراد ظاهری مبهم دارد؟ چطور این دستگاه‌ها می‌توانند اشعه ایکس تولید کنند و آنگاه از عضوی از بدن رد شده و بر روی یک فیلم ، تصویری از آن عضو بدست می‌آید. چطور دستگاه سونوگرافی با حرکت دادن قسمتی از آن بر روی بدن ، حرکت اعضای داخلی جنین و مایعات را به خوبی نشان می‌دهد. بیمار هنگام قرار گرفتن در دستگاههای سی‌تی اسکن و ام آر آی با ترس خاصی از اینکه آیا ممکن است تحت خطر باشد، یا بعد از مدتی برای او مشکلی بوجود آید، می‌باشد و یا مجبور است برای تشخیص و درمان بیماری خود ، خطر استفاده از این سیستم‌ها را بپذیرد.

تاریخچه
تصویر برداری از اعضای بدن برای اولین بار توسط ویلهلم کنراد رونتگن فیزیکدان آلمانی و استاد دانشگاه ورزبورگ (wurzburg) آلمان در شب 8 نوامبر سال 1895 میلادی همزمان با کشف اشعه ایکس از استخوانهای دست همسرش انجام گرفت. علت نامگذاری ایکس به این اشعه نداشتن ایده بخصوصی در مورد آن بود. بنابراین آن را اشعه ناشناخته یا مجهول ایکس نامیدند و تصویرگیری با این اشعه ، رادیولوژی نامیده شد.

سیر تحولی و رشد
تصویر برداری از اعضای بدن در سال 1895 توسط رونتگن با کشف پرتو ایکس پا به عرصه وجود گذاشت. برخلاف سایر اختراعات و اکتشافات که سالها بعد و پس از طی مراحل سخت مورد قبول قرار می‌گیرند، خیلی زود و بلافاصله دو ماه پس از کشف برای اولین بار درجهان در بیمارستان نیو همپشیر (Newhampshire) شهر ورزبورگ آلمان در مورد شکستگی استخوان و درمان آن بکار برده شد. رادیوگرافی از زمان کشف رونتگن بطور مداوم استفاده می‌شود و با گذشت نزدیک به یک قرن با تغییرات تکنیکی از جمله توموگرافی ، فلوروسکوپی ، توموگرافی کامپیوتری یا سی‌تی اسکن ، سونوگرافی ، پزشکی هسته‌ای ، و ام آر آی و دستگاه پت (PET) دچار تحولاتی شده که در دهه اخیر به آن ایمیجینگ (Imaging) می‌گویند، و دگرگونی عظیمی را در تشخیص بهتر بیماریها و نیز درمان آنها ایجاد نموده است.

نقش در زندگی

بدون توجه به خطرات و بیماریهای جدید و ناشناخته‌ای که هر روز بشر را تهدید می‌کند، نقش تصویرگیری از قستهای مختلف بدن بیشتر آشکار می‌شود. هرچند که در اوایل ، تصویرگیری پزشکی محدود به استفاده از اشعه ایکس و دیدن استخوان و یا اجسام خارجی در بدن بود، اما هم اکنون حتی پارگی عروق در قلب یا یک رباط در زانو یا میزان مایع مفصلی در مفصلها با سیستم‌هایی که روز به روز در حال پیشرفت هستند قابل مشاهده است. بنابراین تشخیص و درمان آنها سریعتر صورت می‌گیرد. از آنجایی که سلامتی انسانها مهمترین بعد زندگی آنهاست نقش این علم در زندگی آشکارتر می‌شود.                                                 

انواع مختلف تصویربرداری پزشکی

 

در تشخیص انواع شکستگی ، در رفتگی ، انواع تنگی و زخمها در اندامهای گوارشی ، پارگی اندامها ، بیماریهای مفصلی و غیره از این نوع تصویربرداری استفاده می‌شود.

سی‌تی اسکن موارد اورژانس بیماریهای مغزی مثل این ایست و شوک و خونریزی‌ها به سرعت قابل مشاهده‌اند. همچنین ستون فقرات ، قفسه سینه و شکم اعمال این نوع تصویربرداری ضروری است.

سونوگرافی
جهت بررسی انواع بیماریهای مربوط به سیستم صفراوی ، ادراری ، عروق ، قلب و زنان باردار و بچه‌ها از سونوگرافی استفاده می‌شود.

(MRI)
این نوع تصویربرداری ساختمانهای خیلی ریز را به سرعت نمایان می‌کند و حد بین بافتهای مجاور را به خوبی نمایان می‌سازد. ماهیچه‌ها ، عروق ، تاندونها و رباطها را نیز به خوبی نمایان می‌کند.

انواع وسایل تصویربرداری پزشکی
دستگاههای رادیولوژی ساده
در این دستگاه‌ها بوسیله تولید اشعه ایکس در یک تیوپ و بکاربردن یک سری تکنیکها و شرایط لازم و عبور اشعه از بدن بیمار و برخورد آن با فیلم و سپس ثبت تصویر بوسیله دستگاههای ظهور و ثبوت از اعضای مختلف بدن تصویر برداری می‌شود.

دستگاه سی‌تی اسکن (computeriz tomography)
در این دستگاه تصویر برداری مقطعی و عرضی توسط چرخش دستگاه به دور عضور مورد نظر صورت می‌گیرد و در هر چرخش یک مقطع از عضو را در کوتاهترین زمان تصویرگیری می‌کند و تصاویر توسط کامپیوتر بازسازی می‌شوند.

دستگاه ام آر آی (magnetic Resonance Imaging)
استفاده از یک میدان مغناطیسی بزرگ است که وقتی بیمار در آن قرار می‌گیرد، امواج رادیویی که دستگاه می‌فرستد، بر روی هسته اتم هیدروژن در بدن اثر گذاشته و آنها را در یک میدان مغناطیسی قرار می‌دهد. سپس تصویرگیری توسط کامپیوتر از مقاطع مختلف عضو مورد نظر صورت می‌گیرد.

دستگاه پت (positron Emission tomogeraphy)
برای استفاده از این سیستم یک عنصر رادیواکتیو که پوزیترون تولید می‌کند، وارد بدن بیمار می‌شود و سپس دو عدد پرتو گاما تولید می‌شود. بر این اساس در این سیستم آناتومی و فیزیولوژی بدن مشخص می‌شود.

پزشکی هسته‌ای (RNI)
یک ماده رادیواکتیو از طریق داخل رگی یا خوراکی یا استنشاقی مورد استفاده بیمار قرار می‌گیرد. به علت اعمال متابولیک در بدن این مواد رادیواکتیو در محل خاصی تجمع می‌یابند. سپس یک دوربین در این سیستم به نام دوربین گاما تعداد تشعشعات گامای ساطع شده از بیمار را شمارش می‌کند که نشان دهنده میزان جذب اکتیویته در آن عضو مورد نظر است. در نتیجه یک بیماری خاص مثلا تومور می‌تواند در شمارش تغییر بوجود آورد و بیماری تشخیص داده می‌شود.

ارتباط با سایر علوم
علم تصویر برداری پزشکی رابطه‌ای تنگاتنگ با علوم تشریح (آناتومی) و علوم فیزیک از جمله فیزیک هسته‌ای ، اتمی و فیزیک پزشکی دارد و همچنین دارای رابطه‌ای جداناشدنی با علم رادیوبیولوژی است.

حفاظت در برابر پرتوهای یون‌ساز
از آنجا که تابش پرتوها توسط بعضی سیستم‌های تصویر برداری برای درمان یا تصویرگیری می‌تواند تغییرات بیولوژیک ایجاد کند. ولی ما برای تشکیل تصویر این خطر را تحمل می‌کنیم. پس بایستی در مقابل این پرتوها حفاظت ویژه‌ای را بکار ببریم، چه برای افراد شاغل که با این پرتوها کار می‌کنند و چه برای بیمارانی که در معرض این پرتوها قرار می‌گیرند. یعنی باید قسمتهایی از بدن بیمار که جهت تصویربرداری مورد نظر نیستند از قرارگیری در معرض اشعه خودداری شود.

مدیر وبلاگ بازدید : 80 دوشنبه 19 فروردین 1392 نظرات (0)

رای اندازه‌گیری میزان اشعه تابشی و یا اشعه جذب شده در محیط به ترتیب از دستگاه­های اکسپوژر سنج و یا دوزیمتر استفاده می­شود. در هر یک از این وسائل برای اندازه ­گیری دوز تابش(exposure dose) و یا دوز جذب (absorbed dose) از آثار اشعه بر روی محیط، كه در اثر جذب مقداری از انرژی اشعه در محیط بوجود آمده، استفاده می‌شود.
 بطور كلی جذب انرژی در یك محیط ممكن است باعث بوجود آمدن پدیده‌هایی از قبیل ایجاد حرارت، واكنش­های شیمیایی، اثرات بیولژیكی و یا ایجاد یونیزاسیون و غیره گردد. چنانچه شدت این پدیده‌ها متناسب با مقدار اشعه جذب شده باشد، می‌توان از آنها به ­عنوان مبنایی برای اندازه­ گیری میزان اشعه تابشی و یا اشعه جذب شده استفاده نمود. در این­گونه اندازه ­گیری­ها بایستی تناسب پدیده‌های فوق با میزان اشعه جذب شده دارای سه خاصیت ثبات (Stable)، دقت (accurate) و حساسیت (Sensitive) باشند. در اینجا به بررسی اجمالی این پدیده‌ها می‌پردازیم.

 

مدیر وبلاگ بازدید : 51 دوشنبه 19 فروردین 1392 نظرات (0)

 

تشعشع الکترومغناطیسی

سرعت و دامنه  Velocity & Amplitude

فرکانس و طول موج (frequency and wavelength)

طیف الکترومغناطیسی (Electromagnetic spectrum)

پرتو یون ساز (Iodizing Radiation) ...........

  

 

     متن کامل در ادامه

 

 

مدیر وبلاگ بازدید : 60 یکشنبه 18 فروردین 1392 نظرات (0)

دانلود Internet Download Manager v6.15 Build 8 - نرم افزار مدیریت دانلود انواع فایل ها

دانلود Internet Download Manager v6.15 Build 8 - نرم افزار مدیریت دانلود انواع فایل ها

نرم افزار Internet Download Manager معروف به IDM با بیش از هزاران کاربر ثبت شده در سراسر جهان یکی از محبوب ترین نرم افزارهای مدیریت دانلود فایل از اینترنت می باشد. IDM سرعت دانلود را تا %500 افزایش می دهد و بر خلاف دیگر نرم افزار های مشابه که قبل از شروع عملیات دانلود فایل ها را تکه تکه می کنند این نرم افزار در هنگام دانلود و بسته به سرعت اینترنت File ها را تکه تکه کرده و دانلود هر قسمت به طور جداگانه انجام می کند. این عمل باعث افزایش سرعت دانلود و دریافت File ها خواهد شد. همچنین اگر در هنگام دانلود ارتباط اینترنتی شما قطع شود بدون نگرانی می توانید ادامه فایل را پس از برقراری ارتباط مجدد دریافت نمائید شما از طریق این برنامه می توانید انواع فایل ها را به آسانی دریافت کنید.

قابلیت های کلیدی نرم افزار Internet Download Manager:
- نصب سریع و آسان نرم افزار
- افزایش پنج برابری سرعت دانلود بر اساس جدیدترین تکنیک ها
- قابلیت کشیدن و رها کردن Drag & Drop لینک ها
- بهبود رابط کاربری نگارش جدید برنامه
- ویروس یابی انواع و اقسام فایل های دانلود شده
- ویژگی Speed Limiter برای محدود کردن سرعت دانلود یک فایل مشخص
- پشتیبانی از انواع پروکسی سرورها مانند Microsoft ISA, FTP proxy servers
- قابلیت ادامه دانلود های نیمه تمام از جایی که ارتباط اینترنتی شما بنا به دلایلی قطع شده است
- دانلود فایل های ویدیویی FLV از سایت های YouTube, Google Video, و MySpaceTV
- سازگاری با انواع مرورگرهای اینترنت اکسپلورر، نت اسکیپ، اپرا MSN Explorer, AOL, Mozilla, Mozilla Firefox, Mozilla Firebird, Avant Browser, MyIE2 و دیگر مرورگر های محبوب برای اجرا نمودن خودکار برنامه به منظور مدیریت دانلود فایل ها
- پشتیبانی از پروتکل های HTTP, FTP, MMS و HTTPS
- پشتیبانی از اکثر زبان های زنده دنیا از جمله زبان شیرین فارسی
- و ...

 

دانلود و راهما در ادامه مطالب

مدیر وبلاگ بازدید : 65 چهارشنبه 09 اسفند 1391 نظرات (0)



NICU بخشی است برای ارائه مراقبت های حمایتی پیشرفته ویژه نوزادان با اختلالات عملکردی تکی یا چندگانه، نوزادان با وزن کمتر از 1500 گرم هنگام تولد و سن حاملگی کمتر از 32 هفته.

در این بخش؛ نوزادان نیازمند دستگاه تنفس پره مچور، نوزادان دارای مشکلات تنفسی سندروم زجر تنفسی( RDS ) ، نوزادان با وزن کم، نوزادان نیازمند جراحی خاص هنگام تولد و نوزادان مبتلا به عفونت های خونی بستری می شوند.

البته نوزاد مبتلا به یرقان که نیازمند فوتوتراپی هستند و یا دچار کم خونی می باشند ممکن است دراین بخش ویا بخش POSTNICU بستری گردند.

این بخش باید دارای تجهیزات کامل ونتیلاسیون، مانیتورینگ، انکوباتور، دستگاههای تصویربرداری پزشکی مانند سونوگرافی و رادیوگرافی پرتابل و دستگاههای پیشرفته حمایتی دیگراز نوزادان باشد.

در بررسی اختلالات و بیماریهایی مانند؛ فیستول تراکئوازوفاژیال، بیماریهای تنفسی، گوارشی، ادراری و .. ممکن است از نوزاد رادیوگرافی پرتابل درخواست شود. 

لازم به ذکر است؛ به انتقال دستگاه اشعه ایکس به اتاق بیمار یا اتاق فوریت های پزشکی  بر بالین بیمارجهت تهیه تصویربرداری پزشکی، رادیوگرافی پرتابل می گویند.

 

برای دانلود pdf روی شکل زیر کلیک کنید یا برای  مشاهده متن کامل به ادامه بروید

مدیر وبلاگ بازدید : 53 جمعه 04 اسفند 1391 نظرات (0)


دانشمندان دانشگاه Purdue یک سنسور فشار جدید ساخته اند که با جذب امواج صوتی(.مانند فرکانسهای بم  اکثر موسیقی ها) تولید نیروی الکتریکی لازم را میکند.




این سنسور شامل یک کانتیل اور(cantilever) فوق حساس است که در فرکانس های خاصی نوسان کرده و باعث ایجاد بارهای الکتریکی می شود...این بارها  تا زمان توقف لرزش و نوسان در یک خازن ذخیره می شوند...سپس این بارها استفاده می شوند برای انتقال سیگنال تولیدشده که توسط فرستنده کوچکی منتقل می شوند
اساس کار این سنسور فشار، سیگنال تولیدی توسط غشا می باشد و نبود منبع  درونی(باطری) به کوچک بودن وقرار گرفتن سنسور در جای مناسب کمک می کند..همینطور زحمت شارژ کردن باطری و یا تعویض آن را کم می کند.
طول این سنسور از 2 سانتی متر کمتر است.








این وسیله اندازه گیری فشار به طور پیوسته وانتقال اطلاعات آن به یک اسلیسکوپ نزدیک را ممکن می سازد.
این وسیله می تواند در مجاری ادرار نیز استفاده شود برای کسانیکه از بی اختیاری ادرار رنج می برند.و یا درمسیر کیسه های انتقال خون یا حتی اتساع شریانها برای مانیتورینگ فشار خون...
در انتهای امسال این طرح در یکی از کنفرانس های پاریس به بحث گذاشته می شود.

منبع:
biomedicalblog.com


وب سایت تخصصی و جامعه مجازی مهندسی پزشکی ایران
گرد آوری و ترجمه : آزاده ناظم الرعایا
کپی برداری با ذکرکامل نام وب سایت Bioemm.com و همچنین ذکر نام مترجم بلا مانع است.

مدیر وبلاگ بازدید : 55 چهارشنبه 02 اسفند 1391 نظرات (0)

سونوگرافی داخل عروقی( IVUS )








IVUS یکی از روش های تصویربرداری پزشکی است که با استفاده از کاتتر مخصوص که پروب سونوگرافی ریز به انتهای آن وصل شده است، عکسبرداری از لایه عروق انجام می شود.

این روش برپایه ارسال امواج صوتی از طریق کاتتر از داخل لومن رگ به لایه های داخلی رگ و برگشت امواج از همین لایه ها استوار است.تصویر به صورت زمان واقع(  Real Time) بوده و رزولوشن مناسبی دارد.

این تکنیک همانند آنژیوگرافی نیمه تهاجمی وبه قولی با حداقل تهاجم است.در این تکنیک از اشعه ایکس استفاده نمی شود.

در این روش....

 

دانلود pdf

مدیر وبلاگ بازدید : 233 سه شنبه 01 اسفند 1391 نظرات (0)

ريشه لغوي

كلمه سونوگرافي از لفظ لاتين sound به معني صوت و نيز graphic به معني شكل و ترسيم گرفته شده و ultrasound از ultra به معني ماورا و نيز sound به معني صوت يا صدا گرفته شده است.

تاريخچه
سير تحولي در رشد
تعريف امواج اولتراسوند (فراصوت)
روشهاي توليد امواج فراصوت
روش پيزو الكتريسيته
روش مگنتو استريكسيون
كاربرد امواج فراصوت ......

مدیر وبلاگ بازدید : 37 سه شنبه 01 اسفند 1391 نظرات (0)

 

 

 

شما میدانید که کیسه صفرا دارید،اما آیا میدانید محل آن کجاست وعملکرد آن چیست؟کمی درباره کیسه صفرا و نقش آن در گوارش بدانیم.
آیا میدانید محل قرارگرفتن قلبتان کجاست؟بطور قطع میدانید.
آیا میدانید محل قرار گرفتن مغزتان کجاست؟جواب مثبت است.
در مورد کیسه صفرا چطور؟این یکی از اعضایی است که شما تا زمانی که مشکلی پیش نیامده باشد ، درمورد آن زیاد فکر نمی کنید.
اجازه دهید بعضی از این جاهای خالی را پر کنیم.

کیسه صفرای شما کجا واقع شده است؟
زمانی که کیسه صفرای شما شروع به درد کند ،شما بلافاصله می فهمید که جای آن کجاست.

توماس راگولاــMD,PHD  ــ جراح ارشد در انستیتوی اضافه وزن و سوخت و ساز(Bariatric and Metabolic ) کلینیک کلیولند در اوهایو میگوید: "کیسه صفرا در ناحیه یک چهارم بالایی سمت راست شکم قرار دارد".

دکتر راگولا اضافه می کند :"اگر مشکلی وجود داشته باشد، به طور معمول بیمار از درد در این ناحیه شکایت می کند-درست زیر دنده ها- بعضی بیماران تهوع هم دارند.

کیسه صفرا به کبد وصل است ، تقریباّ چهار اینچ (حدود 10cm)اندازه دارد و کشیده یا به شکل گلابی می باشد.

کیسه صفرای شما چه کاری انجام میدهد؟
عملکرد اصلی کیسه صفرا، ذخیره صفرا است که به تجزیه و هضم چربی هایی که می خورید ،  کمک می کند.
راگولا میگوید:" کیسه صفرا بخشی از سیستم صفراوی است که به عنوان منبع ذخیره صفرا عمل میکند.کیسه صفرا ،صفرا تولید نمی کند بلکه صفرایی که در حال حاضر توسط بدن استفاده نمی شود را ذخیره می کند".
او می گوید:" کبد صفرا را تولید می کند که از کانالهای صفراوی به کیسه صفرا جاری می شود.بعد از یک وعده غذایی،زمانی که روده کوچک هورمون کوله سیستوکینین را ترشح می کند ،صفرا از کیسه صفرا، آزاد می شود.سپس صفرا به درون روده کوچک جریان می یابد وبه تجزیه چربی ها کمک می کند".ــ برای مثال چیزبرگر بزرگی را که هم اکنون  خورده اید.

چرا بدون کیسه صفرا می توان زندگی کرد؟
برای درمان بعضی از بیماری های کیسه صفرا، گاهی اوقات باید با جراحی آن را  خارج کرد - اما جای نگرانی نیست - کیسه صفرا عضوی است که بدن می تواند بدون آن زنده بماند.
دکتر راگولا می گوید: "افرادی که تحت عمل جراحی برداشتن کیسه صفرا قرارمی گیرند بندرت مشکلی در رابطه با عملکرد سیستم صفراوی ، دارند".
بدن می تواند از عهده ذخیره سازی  صفرای اضافی، برآید واز مجاری صفراوی، برای ذخیره صفرای اضافی، استفاده کند.

راگولا ذکر می کند:"گاهی اوقات ممکن است بعد از جراحی ، مجاری صفراوی کمی متورم شوند که معمولاَ موجب نگرانی زیادی نمی گردد".

چه چیزی ممکن است باعث اشکال در کیسه صفرا شود؟
مهمترین مشکل رایج  در کیسه صفرا، سنگهای کیسه صفرا هستند ــ سنگهای کوچکی که از صفرای سفت و سخت شده و کلسترول تشکیل می شوند.

سنگهای کیسه صفرا می توانند مانع خروج  صفرا از کیسه صفرا، شوند و  مشکلات زیر را بوجود آورند:
- درد شدید بویژه بعد از خوردن غذاهای چرب و خیلی چرب

- یرقان (زرد شدن پوست و چشمها)

- التهاب و تحریک پذیری دیواره های کیسه صفرا

مشکلات دیگری هم ممکن است در کیسه صفرا دیده شود که بسیار نادرند ،  از جمله :
- سرطان کیسه صفرا

- سوراخ شدن کیسه صفرا(پاره شدن یا شکاف)

- قانقاریا(سیاه شدن و از بین رفتن نسج کیسه صفرا) در صورتی که خون به میزان کافی به کیسه صفرا نرسد.

- التهاب پانکراس(لوزالمعده) ،در صورت حرکت سنگ های صفراوی از کیسه صفرا وبستن راه مجاری پانکراس توسط این سنگ ها.
گاهی ، مشکلات کیسه صفرا مانند سنگ های صفراوی ،ممکن است هرگز ایجاد درد نکنند. اما این به معنی نبودن اشکال در آن نیست. اگر شما دردی در ناحیه بالای سمت راست شکم، احساس میکنید،بویژه بعد از خوردن غذاهای خیلی چرب،به پزشک مراجعه کنید ومراقب مشکلات کیسه صفرای خود باشید.

مدیر وبلاگ بازدید : 68 شنبه 07 بهمن 1391 نظرات (0)

برای دانلود روی جلسات کلیک کنید.

جلسه ی اول   جلسه ی دوم   جلسه ی سوم   جلسه ی چهارم

جلسه ی پنجم   جلسه ی ششم  جلسه ی هفتم   جلسه ی هشتم

جلسه ی نهم    جلسه ی دهم    جلسه ی یازدهم

 

با تشکر از بچه های رادیو ۸۹ تهران که زحمت تنظیم کردن ای جزوه ها رو کشیدن

...!

مدیر وبلاگ بازدید : 42 جمعه 29 دی 1391 نظرات (0)

و آنها میگوییند ما را به ترم قبل باز گردانید تا درس بخوانیم ...

آیا به انها به اندازه کافی فرجه نداده بودیم!؟

*سوره امتحان أیه ۷۵/۹ *         

مدیر وبلاگ بازدید : 39 چهارشنبه 20 دی 1391 نظرات (0)

 

در دشمنی دورنگی نیست

کاش دوستان هم در موقع خود چون دشمنان بی ریا بودند . . .

دکتر شریعتی

 

مدیر وبلاگ بازدید : 43 سه شنبه 19 دی 1391 نظرات (0)

 

چرایی تصویب دوباره یه قانون !!!

بهر حال اصل این قانون خوب است اما عین آن وجود دارد و بد است که نمایندگان طرحی را مصوب میکنند که اطلاع ندارند عینا وجود دارد و بد است که نماینده ای بخواهد از افکار عمومی برای بهره برداری شخصی سوء استفاده نماید.

مدیر وبلاگ بازدید : 150 دوشنبه 18 دی 1391 نظرات (0)

کمیل رضایی نویسنده وبلاگموج وصل یاردر آخرین پست وبلاگ خود نوشت:

یک روز یه ترکه...
اسمش ستارخان بود، شاید هم باقرخان.. ؛
خیلی شجاع بود، خیلی نترس.. ؛
یکه و تنها از پس ارتش حکومت مرکزی براومد، جونش رو گذاشت کف دستش و سرباز راه مشروطیت و آزادی شد، فداکاری کرد، برای ایران، برای من و تو، برای اینکه ما تو این مملکت آزاد زندگی کنیم

یه روز یه رشتیه..
اسمش میرزا کوچک خان بود، میرزا کوچک خان جنگلی؛
برای مهار کردن گاو وحشی قدرت مطلق شاه تلاش کرد، برای اینکه کسی تو این مملکت ادعای خدایی نکنه؛
اونقدر جنگید تا جونش رو فدای سرزمینش کرد.

یه روز یه لره...
اسمش کریم خان زند بود، موسس سلسله زندیه؛
ساده زیست، نیک سیرت و عدالت پرور بود و تا ممکن می شد از شدت عمل احتراز می کرد

یه روز یه قزوینی یه...
به نام علامه دهخدا ؛
از لحاظ اخلاقی بسیار منحصر بفرد بود و دیوان پارسی بسیار خوبی برای ما بر جا نهاد

یه روز ما همه با هم بودیم...، ترک و رشتی و لر و اصفهانی
تا اینکه یه عده رمز دوستی ما رو کشف کردند و قفل دوستی ما رو شکستند... ؛
حالا دیگه ما برای هم جوک می سازیم، به همدیگه می خندیم!!!

و اینجوری شادیم

مدیر وبلاگ بازدید : 49 دوشنبه 04 دی 1391 نظرات (1)

 

 این بدونید بد نیست:

جمعیت آمریکا بالای ۳۰۰ میلیون نفر است و طبق گفته خبر۲۰:۳۰ آمار بیکاری اینها ۲۳ میلیون نفر.

جمعیت ایران ۷۵ میلیون نفراست و طبق گفته محس رضایی در گفتگوی ویژه خبری آمار بیکار اصلی ایران ۳۷ میلیون نفر.

مدیر وبلاگ بازدید : 48 دوشنبه 04 دی 1391 نظرات (0)
این خوراکی  از آنتی بیوتیک هم قوی تر است!
 محققان آمریکایی در تحقیقات جدید خود به این نتیجه رسیده اند که سیر حاوی آنتی بیوتیک طبیعی است که تاثیر آن دو برابر بیشتر از تاثیر آنتی بیوتیک های ویژه درمان مسمومیت غذایی است.

محققان دریافتند که سیر حاوی مقادیر فراوانی ترکیب دیالیل دی سولفید است که قدرت آن فراتر از آنتی بیوتیک های صنعتی است و علاوه بر آن از سرعت جذب و اثربخشی در بدن برخوردار است به گونه‌ای که این امر ثانیه‌ای بیشتر طول نمی‌کشد و سرعت کنترل و مهار مسمومیت غذایی و بهبودی را افزایش می‌دهد.

این محققان گفتند: نتایج تحقیقات آنها درها را به روی یافتن یک درمان موثر برای مسمومیت های ناشی از گوشت های خام یا فرآوری شده افزایش می‌دهد که این امر به نوبه خود به طوری موثری میانگین ابتلا به این مسمومیت ها را کاهش می دهد.

پیش از این متخصصان انگلیسی نیز دریافته بودند که مصرف سیر در پیشگیری از ابتلا به اوستئوآرتریت یا التهاب استخوانی و مفصلی نقش دارد. پژوهش ها همچنین نشان داده که ترکیبات سیر می‌تواند 60 گونه قارچ و بیش از 20 نوع باکتری را از بین ببرد که برخی همانند پنوموکوک باعث ابتلا به بیماری ذات الریه می‌شود.

این خواص سیر به علت وجود ماده‌ای به نام آلیسین است که ماده ضد میکروبی قوی محسوب می‌شود. عملکرد این ماده در سطح ریه ها بسیار قوی است زیرا این ماده فرار در ریه ها تبخیر می‌شود و باکتری‌ها و ویروس‌ها را نابود می‌کند.
مدیر وبلاگ بازدید : 54 دوشنبه 04 دی 1391 نظرات (0)
آیا میدانید پر درآمدترین شغل های ایران کدامند ؟!!
دلایلی بسیار وجود دارند که باعث میشوند هیچ کس دوست نداشته باشد کسی از میزان دقیق دارایی اش باخبر شود؛ اینها تنها محدود به قشر پردرآمد جامعه هم نمی شود، اگر به دوروبرتان دقت کنید، حتی آدم های کم درآمد هم به طور دقیق به شما نمی گویند چقدر درآمد دارند!
 
مدیر وبلاگ بازدید : 61 شنبه 11 آذر 1391 نظرات (0)

بسم الله الرحمن الرحیم

 

 ترجمه از حمید رضا غیاسی 

فیزیک MRI 1 :

 این قسمت ترجمة  کتاب2005 MRI in Practice 3rd edition نوشته Catherine Westbrook, Carolyn Kaut Roth with John Talbot است. این کتاب از همان نخستین ویرایش در سال 1993 متن درسی استاندارد برای رادیوگرافرها، تکنولوژیست ها ، دستیاران و رادیولوژیست ها بوده است. و به عنوان مرجع نخست امتحانات ( American Registry for Radiologic Technologists (ARRT  در زمینه MRI  شناخته شده است.   

 برای دانلود هر فصل روی لینک مربوطه کلیک کنید.

 

مدیر وبلاگ بازدید : 85 پنجشنبه 25 آبان 1391 نظرات (0)


 

برای درک صحیح از اثرات هر پدیده ایی دانستن مقیاس سنجش واندازه گیری ودرک

صحیح از این مقیاس های اندازه گیری در بر رسی آثار بوجود آمده ویا احتمال

پیدایش این آثار نقش مهمی را ایفا منماید از اینرو به بررسی

واحدهای اندازه گیریاشعه ایکس(پرتو های یونیزان)می پردازیم

مدیر وبلاگ بازدید : 78 دوشنبه 15 آبان 1391 نظرات (1)

تصويربرداري تشديد مغناطيسي انتشاري يكي از روش‌هاي تصويربرداري غير‌معمولي MRI است. اين تكنيك يك معرفي جزئي و بخش بخش از ساختار ميكرويي مغز در مقياسي كه به آساني با ديگر متدها قابل دسترسي نيست ارايه مي‌دهد و روند پيشرفت را از راه‌هاي مختلف براي پزشك مهيا مي‌سازد. لذا  DMRI به عنوان يك ابزار قدرتمند و موثر در آزمايش سيستم اعصاب مركزي گسترش يافته است.

 

 

 

 

 

 

 

 

متن کامل در ادامه مطالب

 

 

مدیر وبلاگ بازدید : 66 یکشنبه 07 آبان 1391 نظرات (0)

می‌گویند که گاه یک عکس می‌تواند ارزشی بیشتر از هزاران کلمه داشته باشد، این گفته شاید در عرصه دانش بیشتر نمود داشته باشد.

در این پست مروری خواهیم داشت بر عکس‌هایی که هر یک در زمان خود توانسته‌اند روند علم را تغییر بدهند یا فهم ما را از پدیده‌های علمی بهتر و ملموس‌تر کنند.

۱- آناتومی انسان، طراحی توسط لئوناردو داوینچی، بین سال‌های ۱۵۰۹ تا ۱۵۱۰: در زمانه‌ای که کمتر کسی به صورت روشمند درون و برون بدن انسان را مورد بررسی قرار داده بود، هنرمند دوره رنسانس -لئوناردو داوینچی- دست به کار شد و ۲۰۰ طراحی از سیستم اسکلتی و ماهیچه‌ای بدن انسان کشید. این تصاویر نه‌تنها زیبا هستند، بلکه در زمره دقیق‌ترین طراحی‌های انجام شده از بدن انسان، در اروپا، تا آن دوره زمانی هم قرار دارند.

 لئوناردو داوینچی - آناتومی

داوینچی با آمیختن مشاهدات علمی با هنرش، به ایجاد آناتومی مدرن کمک کرد.

مدیر وبلاگ بازدید : 75 پنجشنبه 04 آبان 1391 نظرات (0)

فصل شارکو Charcot joint یا مفصل نوروپاتیک Neuropathic joint بیماری است که بر اثر از بین رفتن حس درد در مفصل بوجود میاید و نتیجه آن تخریب و ناپایداری شدید مفصل است. تشخیص این بیماری معمولا از ظاهر بیمار داده میشود چون هیچ انسان سالمی نمیتواند درد ناشی از این حد تخریب و آسیب مفصل را که در این بیماران وجود دارد تحمل کند.

نام این بیماری از نام دکتر ژان ماری شارکو گرفته شده که اولین بار در سال 1868 این بیماری را شرح داد.

مدیر وبلاگ بازدید : 84 سه شنبه 02 آبان 1391 نظرات (0)

درمان سرطان با سیستم جدید پرتو درمانی هوشمند 

 

ایصدا: یک متخصص ایرانی موفق به طراحی و ساخت سیسستم جدید پرتو درمانی هوشمند برای درمان سرطان شد.

رامین بیرق دار، همکار دکتر نواب پور، مجری سیستم جدید پرتو درمانی هوشمند، درباره این طرح در دومین جشنواره نوآوری و شکوفایی در مصلای تهران به خبرنگار «ایصدا» گفت: این دارو به بیماران سرطانی تزریق شده و پس از آن دارو جذب تومور سرطانی می شود.
بیرق دار افزود: با تابش مقدار کمی اشعه این دارو تحریک می شود و در داخل تومور یک اشعه ثانویه با برد کوتاه و قدرت زیاد از خود ساطع می کند.
وی گفت: این دارو با قدرت زیاد خود در یک جلسه درمان، می تواند توده سرطانی را از بین ببرد و بعد از 9 ماه درمان اثری از تومور در بدن باقی نمی ماند.
بیرق دار گفت: به دلیل اینکه پرتوهای ثانویه این دارو برد کوتاهی دارد به سلول های اطراف توده های سرطانی هیچ آسیبی وارد نمی کند.

 

منبع :اختصاصي ايصدا- خبرنگار: نرگس السادات احمدي- عکاس خبري : ندي بصيري

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 35
  • کل نظرات : 8
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 14
  • آی پی امروز : 35
  • آی پی دیروز : 3
  • بازدید امروز : 39
  • باردید دیروز : 4
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 39
  • بازدید ماه : 87
  • بازدید سال : 3,487
  • بازدید کلی : 11,609
  • کدهای اختصاصی
    دریافت همین آهنگ